Oens Huus

Het bruisend dorpshuis in Wapse

Contact?

BSO opvang van Obs Ten Darperschoele

De Obs Ten Darperschoele wil graag voldoen aan de uitgebreide regelgeving voor de kinderopvang. Oens Kiendhuus is daarom gehuisvest in een uitstekende accommodatie die aan de eisen voldoet, namelijk in het dorpshuis ‘Oens Huus’ tegenover de school.

... lees verder


Biljarten

De Losbander is onze plaatselijke biljartclub. De leden spelen elke dinsdagavond en tweewekelijks op vrijdag een onderlinge competitie. Daarnaast doen er enkele leden mee met een regionale competitie.

... lees verder


Volleyballen

Vanaf oktober t/m maart kan je op elke maandag van de week volleyballen in de sportzaal van Oens Huus. Gemengd, dus zowel voor dames als heren. Pak je sportschoenen en kom gerust eens langs. Gezellig en bewegen is gezond.

... lees verder


Sportvereniging Wapse

Sportvereniging Wapse is een overkoepelende vereniging voor bijna alle sportieve activiteiten in Wapse.
S.V. Wapse organiseert o.a. handbal, gymnastiek en darten.

... lees verder


Voetbal in Wapse en Diever

Sinds 2010 is er een fusie tot stand gekomen tussen de SV Wapse en VV Diever waardoor een nieuwe voetbalvereniging is ontstaan met de naam VV Diever-Wapse.

... lees verder


De Muziek

VCE Westerveld, onze regionale en muzikale trots, is een muziekvereniging die elke dinsdag repeteert in het dorpshuis van Wapse. De vereniging bestaat uit een modern fanfareorkest, een opleidingsorkest, Blaoskapel de Zendestriekers, een saxofoonensemble en een drumensemble.

... lees verder


Wapsoos

De Wapsoos is een stichting aangestuurd door een jong en enthousiast bestuur die voor de jeugd van Wapse en omstreken van september tot en met Juni om de 14 dagen activiteiten organiseert op de zaterdagavonden.

... lees verder


Darten

Om de twee weken op de vrijdagavond (in de even weken) is er pijltjes werpen in het dorpshuis. Gezellig en spannend tegelijkertijd. Voor iedereen, jong en oud.

... lees verder