Oens Huus

Het bruisend dorpshuis in Wapse

Contact?

De Muziek

VCE Westerveld, onze regionale en muzikale trots, is een muziekvereniging die elke dinsdag repeteert in het dorpshuis van Wapse. De vereniging bestaat uit een modern fanfareorkest, een opleidingsorkest, Blaoskapel de Zendestriekers, een saxofoonensemble en een drumensemble. Met zo’n 60 actieve leden uit de gemeente Westerveld en Steenwijkerland is het een gezonde vereniging die met veel plezier optredens verzorgt in de regio.

Het onderdeel, Blaoskapel de Zendestriekers, bestaat uit 19 leden en repeteert elke tweede maandag van de maand in het dorpshuis. Zij verzorgen onder andere ook de muziek bij Sinterklaas in Wapse en Diever. Maar ook bijvoorbeeld bij Palmpasen en op markten, serenades en de wandel4daagse in Diever en de fiets4daagse in Steenwijk.

Muziek maken is leuk, samen muziek maken natuurlijk nog veel leuker! Elke dinsdag repeteert onze jeugd in het dorpshuis in Wapse. Eén keer in de drie weken repeteert deze jeugd samen met de jeugdleden van twee andere muziekverenigingen uit de gemeente. Samen treden ze op onder de naam ‘MuziekKids Westerveld’ en ‘Drummers in de Dop’ (drumensemble). Al vrij snel kunnen nieuwe leerlingen mee spelen in dit orkest.

Iedereen is van harte welkom om een repetitie te komen bezoeken. Kom luisteren of mee spelen, er is altijd ruimte voor meer enthousiaste leden.

Activiteit:Opleidingsorkest
Dag:Dinsdag
Tijd:18.45 – 19:45 uur
Activiteit:VCE Westerveld
Dag:Dinsdag
Tijd:20.00 – 22.00 uur
Aanmelden:Marjolein Rink
Telefoon:06 49965574
E-mail:Muziekvereniging Westerveld
E-mail:Blaoskapel de Zendestriekers

Kijk in de Agenda voor alle data. En neem ook eens een kijkje op de site van de muziekvereniging zelf.

Painting with egg tempera or acrylics on linen or paper
De leden van het orkest VCE