Oens Huus

Het bruisend dorpshuis in Wapse

Contact?

Winter zondagmiddagcafé

Help je buurt de Winter door!

We hebben een speciaal programma gemaakt voor een aantal zondagmiddagen in de komende winterperiode. Het ‘Winter zondagmiddag café’.
Dankzij een bijdrage van de Postcode Loterij in het kader van ‘Help je buurt de winter door’ is dit mogelijk! Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee.
Het activiteiten team heeft, als u dit leest, reeds de aftrap gegeven voor het Winter zondagmiddag café met de puzzelcompetitie op 29 januari.
Het dorpshuisbestuur heeft een aanzet gemaakt met het contracteren van Nighthawk Productions voor het presenteren van hun productie ‘Wildernis in Drenthe’ voor zondag 19 februari. Misschien hebt u de posters al zien hangen.

‘De Wildernis in Drenthe’ is een natuurfilm gemaakt in ‘onze achtertuin’ op een onwaarschijnlijk mooie manier. Misschien hebt u deze film al gezien in de bioscoop, misschien ook niet. De makers Janetta en Henk Bos nemen in ieder geval hun eigen bioscoop en audio mee, dus met hun scherm van wel 4 meter en de prachtige muziek, wordt dit zeer indrukwekkend. De film is geschikt voor jong en oud. Ook is er gelegenheid om, voor of na de film, in gesprek te gaan met de makers van de film. Na afloop is er snert met (rogge)brood. Vers gemaakt door Peter, zodat men na afloop van de film ook geen zorgen meer hoeft te maken over eten koken of iets dergelijks.
Aanvang 15:00 uur
De kosten voor deze filmmiddag inclusief snert met brood bedraagt 5 euro per persoon.

Graag willen we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, dus reserveren is gewenst (anders geldt vol = vol). Dit kan via de mail naar activiteitenwapse@gmail.com of telefonisch naar het dorpshuis telefoon nummer 0521 – 55 13 43.

Omdat we iedereen in Wapse in de gelegenheid willen stellen om te komen, willen we graag horen als u een probleem hebt met vervoer. Misschien dat we hier iets voor u kunnen betekenen.
Rest ons nog u allen een heel gezond en goed 2023 te wensen en hopelijk tot ziens tijdens een van de Winter zondagmiddag cafés in ons dorpshuis ‘Oens Huus’. Meer informatie over de zondagmiddagcafe’s in maart volgt op deze website en in het volgende nummer van Sport en Samenspel.